Ongeneeslijke zieke Lorenzo Snippe

De moeder van ongeneeslijke zieke Lorenzo Snippe plaatste een hartverscheurende oproep op haar facebookpagina. Ze wil haar oudste zoon Lorenzo verassen met een lange kaartenslinger voor waarschijnlijk, zijn laatste verjaardag.

 

Drie jaar geleden kreeg de 9-jarige Lorenzo uit Dalerpeel leukemie. Na veel chemokuren en ups en downs in zijn toestand leek zijn gezondheid er weer op vooruit te gaan.
Maar een jaar later was het weer mis. Er werd een ernstige vorm van de stofwisselingsziekte X-ALD bij Lorenzo geconstateerd. Sindsdien gaat de gezondheid van de jongen hard achteruit. “Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechtszijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden,” schrijft zijn moeder Marielle in een bericht op Facebook. “We weten dus ook niet hoe lang Lorenzo nog te leven heeft. Maar het gaat hard.”

 

De moeder van Lorenzo heeft ons verteld dat hij ontzettend geniet van de mooie ballonnenslinger en kaarten slinger in zijn kamer.

 

Berichtje voor Lorenzo:
Lieve Lorenzo,

Jouw mama heeft ons verteld dat jij heel gelukkig wordt van helium ballonnen. Wij hopen dat deze stoere ballon een glimlach op jouw mooie gezichtje kan toveren.

Liefs,
Jessica
Stichting WeesWeerKind