Noordwest Ziekenhuisgroep

Korte impressie van ons bezoek aan het Noordweest Ziekenhuisgroep. We bezochten het Noordwest Ziekenhuisgroep met speelgoed voor de kinderafdeling.

Stichting WeesWeerKind heeft mooie cadeaus geschonken aan het kinderafdeling van het Noordwest ziekenhuisgroep.

De Medisch Pedagogisch Zorgverleners van de kinderafdeling mochten vooraf zelf een lijstje samen stellen en aangeven welk speelgoed er nodig is om de patiëntjes in Noordwestgroep te laten glimlachen/af te leiden.

Het doel van onze actie is om de kinderen die opgenomen zijn in het Noordwest Ziekenhuisgroep en andere ziekenhuizen in Nederland even te laten vergeten dat ze ziek.

We zijn de vrijwilligers erg dankbaar dat ze ons helpen om onze doel te behalen.

De Noordwest ziekenhuisgroep is heel blij met deze schenking van Stichting WeesWeerKind!