Uitleg Keep A Smile

Evenementen

In Nederland komen jaarlijks meer dan een miljoen kinderen in het ziekenhuis terecht. Voor kinderen is dit een lastige periode. Ze krijgen te maken met eindeloze opnames, waarbij ze vaak lange tijd in bed moeten blijven en vervelende, pijnlijke behandelingen ondergaan. Helaas is dit de realiteit voor zieke kinderen.

Met onze Keep a Smile-evenementen zorgen wij ervoor dat kinderen zich weer even kind kunnen voelen. Wij brengen dan samen met de zorgmedewerkers cadeaus langs bij de kinderen. Door te spelen met bijvoorbeeld een Playstation kunnen zij een ziekenhuisopname beter verwerken. 

We zijn aardig op weg en hebben al ruim vijftig ziekenhuizen bezocht, maar met jouw hulp kunnen we nog meer kinderen blij maken! 

Wil jij een donatie doen, klik dan op de button ‘Doneren’.

Maak kennis met onze evenementen

Elk kind moet zich kind kunnen voelen

Wij zorgen ervoor dat kinderen tijdens de vervelende periodes in het ziekenhuis even vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen we door karren gevuld met cadeaus, liefde en aandacht rond te rijden op de kinderafdeling. Alle kinderen krijgen een cadeau en mogen kennismaken met bekende Nederlanders! Zo wordt het ziekenhuis voor één dag een paradijs voor het zieke kind.