Help mee als vrijwilliger

Samen geven wij kwetsbare kinderen vertrouwen en kracht voor de toekomst.

Keep A Smile brengt mensen bij elkaar en verandert het leven van iedereen die er een rol in speelt. Het is bedoeld om kwetsbare kinderen en ook hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een positieve boost waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten.

Financieel wordt het werk van de organisatie mogelijk gemaakt door bijdragen van sponsors, donateurs en de opbrengst van diverse acties en evenementen. De acties variëren van kinderen die cup cakes bakken en verkopen tot bedrijven die hun jubileum vieren.

Voor het ondersteunen, initiëren en uitbouwen van prachtige acties verwelkomen we in Nederland graag een enthousiaste vrijwilliger, die van dit soort acties een groot succes maakt.

Wat ga je als vrijwilliger doen?

Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan een e-mail met je cv en je motivatie.