Help mee

Help mee als vrijwilliger

Stichting Wees Weer Kind is landelijk actief en dat kan niet zonder de hulp van vele vrijwilligers en stagiairs. Wil je iets doen voor de maatschappij of zoek je een stageplek voor je opleiding? Neem dan contact op met Wees Weer Kind. De activiteiten van onze vrijwilligers en stagiairs zijn heel gevarieerd. De een is praktisch, hands-on ingesteld, de ander is een ster in het vertellen van ons verhaal. Om optimaal gebruik te maken van je kennis en kunde zetten we je daar in waar jouw kwaliteiten en talenten het beste tot hun recht komen.

Wat ga je als vrijwilliger doen?

Draag jij graag een camera én draag je ons doel een warm hart toe? Dan nodigen we je uit om foto’s en video’s te maken van de evenementen van Wees Weer Kind.
Je bent actief op de socials en wilt je enthousiasme graag inzetten voor Wees Weer Kind. Als beheerder sociale media plaats je leuke berichten en vrolijke posts van onze evenementen.
Als evenementenplanner ben jij de vertegenwoordiger van het ziekenhuis bij jou in de buurt. Als aanspreekpunt en contactpersoon beheer je alle aanvragen van ziekenhuizen.
Als fundraiser werf je actief donateurs voor Wees Weer Kind. Zodoende zorg je ervoor dat er genoeg donaties binnenkomen voor de organisatie.
Enthousiast geworden en wil je een steentje bijdragen? Vul dan het onderstaande formulier in met je contactgegevens.
Vrijwilliger worden

Ben je enthousiast geworden en wil je een steentje bijdragen. Vul dan de onderstaande formulier in met je contactgegevens.