Bravis Ziekenhuis

Korte impressie van ons bezoek aan het Bravis Ziekenhuis. We bezochten het Bravis ziekenhuis met speelgoed voor de kinderafdeling.

Stichting WeesWeerKind heeft mooie cadeaus geschonken aan het kinderafdeling van het Bravis ziekenhuis.

Ineke Blaauwhoed, Medisch Pedagogisch Zorgverlener afdeling Kind en Jeugd en
Jette Bijleveld, bestuurslid Stichting Vrienden van Bravis ontvingen de stichting.

De Medisch Pedagogisch Zorgverleners van afdeling Kind en Jeugd mochten vooraf zelf een lijstje samen stellen en aangeven welk speelgoed er nodig is om de patiëntjes in Bravis te laten glimlachen/af te leiden.

Het doel van onze actie is om de kinderen die opgenomen zijn in het Bravis en andere ziekenhuizen in Nederland even te laten vergeten dat ze ziek. We zijn de vrijwilligers erg dankbaar dat ze ons helpen om onze doel te behalen.

De Bravis ziekenhuis is heel blij met deze schenking van Stichting WeesWeerKind!